Vet verliezen met cryo-slimming

Hoe vervelend is het: je bent al een tijdje fanatiek aan het sporten maar je merkt dat het afvallen nu toch stagneert. In het begin ging het ontzettend lekker en vlogen de kilo's er af maar nu... Het lijkt wel alsof je lichaam tegenstribbelt. Alsof de weegschaal stilstaat. Gelukkig is er een oplossing: cryo-slimming!

Cryo-slimming

Vet verliezen terwijl je kan blijven liggen. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk met de zogenoemde cryo-slimming behandeling. Tijdens deze behandeling worden vetcellen tot ongeveer 4 graden bevroren. Dit heeft als gevolg dat de vetcellen afsterven. Hierdoor zal het vet van het behandelde gebied verdwijnen.

Plaatselijk vet verwijderen

Iedereen heeft vast wel een bepaald lichaamsgedeelte waar wel wat vet af mag. Het lastige met sporten is dat je niet kunt kiezen waar je vet verliest. Hierdoor kan het zo zijn dat je van het vet van je buik af wilt maar tegelijk ook je mooie ronde billen verliest. Ook hiervoor biedt cryo-slimming de oplossing. Met deze behandeling kies jij namelijk de zone waar je wel wat vet wil verliezen. Zo kun je kiezen uit de gebieden boven en onder de buik, de armen, de benen, lovehandles, de rug en de hals.

Zonder operatie

Tijdens de behandeling wordt op de gewenste zone een vacuüm pad geplaatst die ongeveer 40 minuten blijft zitten. Dit kan er in eerste instantie voor zorgen dat je een intense kou ervaart. Geen zorgen, dit gevoel verdwijnt snel doordat de kou een verdovende werking heeft. Doordat de temperatuur rond het vriespunt zit gaan de vetcellen vervolgens spontaan dood. Hierna voert je lichaam deze vetcellen op een natuurlijke manier af via de lever en nieren.

Cryo-slimming bij TheBodyManager

Bij TheBodyManager wordt deze behandeling met uiterste zorg uitgevoerd. De specialisten gaan eerst met je in gesprek en nemen je meer door de procedure. Na de eerste behandeling zal er na twee maanden een herhaling plaats vinden. Er zijn ongeveer drie tot vier behandelingen nodig om het ideale resultaat te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden van cryo-slimming? Neem contact op met één van onze specialisten!

Deel dit artikel: