Verzorgde handen: voor een goede eerste indruk!

Je handen zeggen vaak meer over je dan je in de eerste instantie denkt. Het is daarom belangrijk om je handen goed te verzorgen. Met deze vijf tips  voor verzorgde handen laat jij voortaan een goede indruk achter!

1. Weg met de handgels!

Handen wassen, handgel smeren en dan nog al die desinfecterende sprays op kantoor... Door de vele coronamaatregelen reinigen en verfrissen we onze handen meer dan ooit. Maar dit heeft ook een keerzijde. Het zorgt bijvoorbeeld voor droge en geïrriteerde handen. Om dit te voorkomen is het verstandig om je handen droog te deppen in plaats van wrijven. Ook is het goed om je handen na het wassen in te smeren met een voedende crème. Gebruik bijvoorbeeld de hand- en nagelverzorgende OPI producten van The BodyManager. Deze zijn hoog in kwaliteit en ook nog eens dierproefvrij!

2. Manicure voor mannen en vrouwen

Bij een manicure wordt nog regelmatig gedacht dat dit alleen geschikt is voor vrouwen. Maar niks is minder waar! Bij het boeken van een manicure behandeling is er veel mogelijk. Een manicure zorgt voor een verzorgde uitstraling door de complete verzorging van je handen en nagels, en is daarom ook geschikt voor mannen. Kies bijvoorbeeld voor een basismanicure. Hierbij worden de nagels compleet aanpakt en zien jouw nagels en nagelriemen er weer verzorgd uit.

3. Verzacht en hydrateer je handen

Last van droge handen, kloofjes en velletjes aan de handen en vingers? Laat je handen dan verzorgen met een paraffine pakking. Bij The BodyManager kun je kiezen voor een Manicure Speciaal waar dit masker bij inbegrepen zit. Tijdens deze behandeling worden de nagels en handen aangepakt, met als extraatje een paraffine pakking. Dit masker is goed voor de spankracht van de huid en zorgt voor een sterke doorbloeding. Hierna voelen jouw handen zijdezacht aan en kun jij afscheid nemen van die vervelende droge huid!

4. Natuurlijke en verzorgde nagels

Wil je een natuurlijke en verzorgde uitstraling, maar wel mét nagellak? Kies dan voor een French manicure. Hierbij krijg je na de complete verzorging van de nagels een witte laag nagellak aan de top van de nagel. De rest van de nagel krijgt een neutrale of doorzichtige lak. Met deze behandeling laat jij altijd een verzorgde indruk achter, zonder dat je nagels de boventoon voeren.

5. Smeren maar

Met mooi weer vinden we het meer dan normaal om ons lichaam in te smeren met zonnebrandcrème. Maar smeer jij je handen wel in? Dit wordt vaak vergeten, terwijl je handen een belangrijk onderdeel zijn van jouw lichaam. De UV straling van de zon kan zorgen voor lelijke rimpels op je handen. Maak er daarom een gewoonte van om je handen dagelijks in te smeren met een goede SPF. Zo voorkom je huidveroudering en heb jij weer heerlijke zachte en verzorgde handen.

Meer tips?

Heb je nog niet genoeg gehad van alle tips voor mooie verzorgende handen? Of wil je meer informatie over de verschillende behandelingen van TheBodyManager? Neem dan contact op met de specialisten van TheBodyManager. Zij zorgen ervoor dat je handen er weer op en top uitzien. Zo laat jij voortaan een goede indruk achter met je handen!

Deel dit artikel: