Op goede voet verder

Op goede voet verder

Hoe zien jouw voeten eruit? Netjes verzorgd met keurig gelakte nagels, of kunnen je voeten wel een oppepper gebruiken?

Je voeten zijn ontzettend belangrijk. Ze brengen je immers overal heen. Maar we vergeten nog weleens voor onze voeten te zorgen. We stoppen ze bijvoorbeeld weg in schoenen die niet passen. Maar wist je dat te grote of te kleine schoenen tot voetklachten kunnen leiden? Hielpijn, likdoorns, kalknagels... Bovendien kunnen sommige aandoeningen, zoals diabetes, ook leiden tot voetklachten. Een goede verzorging is dan extra belangrijk.

Duizendpoot

Tanya Verhoef is al vijftien jaar de eigenaresse van TheBodyManager. Ze is een echte duizendpoot. Ze begon ooit als tandartsassistente en werkte zich omhoog tot mondhygiëniste met de aantekening ‘orthodontie’. Na een massageopleiding bij het toonaangevende instituut Anand begon ze aan een pedicureopleiding in Den Haag. Ze legde het staatsexamen af én koos voor een vervolgopleiding.

'Ik heb een heerlijk vak', aldus Tanya. 'Het is prachtig om mensen van de meest vervelende voetklachten af te helpen, zodat ze letterlijk en figuurlijk weer op goede voet verder kunnen. En vergeet het sociale aspect niet! Ik bied onze klanten graag ondersteuning en een luisterend oor. Dat is iets wat ik in mijn periode als tandartsassistente en mondhygiëniste nog weleens miste.'

Risicovoet

Bij ‘medisch pedicure’ denk je waarschijnlijk aan specialistische behandelingen, zoals de behandeling van een risicovoet. Dit houdt in dat er een verhoogde kans is op complicaties aan de voet. Vaak is dit een gevolg van diabetes, reuma, ouderdom of verwaarlozing. Het kan zijn dat iemand niet meer goed bij zijn of haar voeten kan, of niet kan zien wat de staat is van de voetzool, hielen of tenen. Door Tanya's extra opleiding kan zij de klant met diabetes en reumatische klachten perfect behandelen.

'Tijdens een medische pedicure behandelen we onder andere drukplekken', vertelt Tanya. 'We herstellen fissuren en repareren nagels. Bovendien werk ik nauw samen met podologen, voetpoli en huisartsen in de omgeving. Indien nodig kunnen we iemand doorverwijzen. In sommige gevallen is ook de esthetisch orthomoleculair arts aanwezig.' Bovendien weet je zeker dat je voeten bij Tanya in goede handen zijn. 'We worden continu bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken.'

Cosmetisch

De medisch pedicure is duidelijk een specialisatie binnen de pedicurewereld. Maar Tanya houdt zich ook graag bezig met 'reguliere' cosmetische voetbehandelingen. Van een voetmassage tot nagels lakken, van jong tot oud: iedereen is welkom!

Dr. De Weerdt

De esthetisch arts werkzaam bij TheBodyManager is dr. Eric de Weerdt, een ervaren specialist op het gebied van esthetische behandelingen. De Weerdt is lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (NVEG) en al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in injectables en anti-agingbehandelingen.

Jouw uiterlijk op de eerste plaats

TheBodyManager in Velsen-Zuid is een jong en dynamisch schoonheidsinstituut dat jouw uiterlijk op de eerste plaats stelt. Je kunt er onder meer terecht voor (medische) pedicure, CACI-behandelingen, botox, fillers, cryo-slimming en ooglidcorrecties. Daarnaast is TheBodyManager hét adres voor de verzorging van je nagels en voor spierversterking.

TheBodyManager is ook sociaal bewogen in Velsen. Zo is de organisatie sponsor van L.T.C. De Heerenduinen, de regionale tennis- en padelvereniging ltc de Heerenduinen. Naast sportieve steun is TheBodyManager ook cultureel sponsor van de Summer Park Sessions in Park Velserbeek.

Deel dit artikel: