Met cryo-slimming werken aan een mooier figuur

Ontevreden met je lichaamscontour? Met cryo-slimming werken aan een mooier figuur

Wil jij een mooier figuur, omdat je straks op vakantie in bikini gaat? Of ben je pas veel afgevallen en wil je nog een paar centimeter kwijt? Ze zeggen niet voor niets dat de laatste loodjes het zwaarste zijn in een afvalproces. Maar met cryo-slimming krijg je die laatste centimeters en vetrandjes er alsnog af. Het is een revolutionaire methode die bewezen effectief is. Wil je meer weten over cryo-slimming? Lees dan snel verder.

Wat is cryo-slimming?

Vetcellen kunnen slechter tegen kou dan andere lichaamscellen. Daarom is een cryo-behandeling ook zo effectief bij het bevriezen van buikvet. Ook andere probleemzones kunnen behandeld worden. Vetcellen breken af door kou, waarna je lichaam ze zelf afvoert. Tijdens de cryo-behandeling worden kleine beetjes lichaamsvet afgevoerd. Je huid verslapt niet. In tegendeel: je huid wordt juist steviger door cryo. Een cryo-behandeling is veilig en heeft geen gezondheidsrisico’s. Vet bevriezen is daarom een goed alternatief voor liposuctie, maar dan zonder naald en operatie. In combinatie met gezonde voeding behaal je bovendien spectaculaire resultaten.

Helpt cryo-slimming met afvallen?

Cryo-slimming helpt zeker met afvallen. Maar het is geen wondermiddel! Je moet er wel wat voor doen. Het belangrijkste is om gezond te eten, te sporten en veel water te drinken. Deze behandeling stimuleert de stofwisseling, zodat je gewicht verliest. De kou zorgt er ook voor dat je stofwisseling op gang blijft en dat je het gewichtsverlies op natuurlijke wijze behoudt. Het succes van de formule is dat je het jojo-effect vermijdt. Je blijft op je lage gewicht en blaakt weer van zelfvertrouwen.

Hoe verloopt een behandeling?

Cryo-slimming zorgt voor vetvermindering en een kleinere omvang op de plekken waar jij dat wil. De bovenste vetlaag wordt met koude pads behandeld. Deze bevatten een uniek koelelement met een temperatuur van -5 °C. Je houdt de pads 30 tot 60 minuten op de plek die jij wilt laten behandelen. Het beste is om een kuur van drie tot zes behandelingen te laten uitvoeren. Zo behaal je het mooiste resultaat.

Meer weten?

Een mooiere, gestroomlijnde contour is mogelijk met cryo-slimming. Maar je kunt ook bij TheBodyManager terecht voor ook andere vragen rondom schoonheid en gezondheid!  Hier werken specialisten die je van informatie, advies en een kwalitatief hoogwaardige behandeling kunnen voorzien. Wil je meer weten? Of wil jij lekkerder in je vel zitten voor de zomer, een bruiloft of gewoon voor jezelf? Neem gerust contact op of maak een afspraak.

Deel dit artikel: