Marionetlijnen: dit kun je eraan doen!

De term 'marionetlijnen' klinkt misschien wat gek. Het is een ander woord voor hangende mondhoeken. Je kunt ze vergelijken met touwtjes die je mondhoeken richting je kin of onderkaak trekken. Het resultaat? Een norse, strenge of zelfs chagrijnige blik. Daar wordt niemand vrolijk van! Gelukkig biedt The BodyManager de oplossing!

Oorzaken

Ouder worden we allemaal. Helaas heeft dit ook gevolgen voor onze huid. Marionetlijnen ontstaan, net als andere rimpels, door het verlies van stevigheid. De huid maakt bijvoorbeeld minder collageen en elastine aan. Gecombineerd met zwaartekracht en invloeden van buitenaf leidt dit tot hangende mondhoeken. Een voorbeeld hiervan is uv-straling. Maar marionetlijnen hangen niet altijd samen met huidveroudering. Ze kunnen ook op jonge leeftijd ontstaan. Bijvoorbeeld wanneer je in korte tijd heel veel afvalt. Ook zon, stress en ongezonde voeding kunnen marionetlijnen veroorzaken of verergeren.

Behandeling

Gelukkig is er een oplossing voor je hangende mondhoeken. De specialisten van TheBodyManager werken met de fillers van TEOSYAL. Dit is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. Deze wordt door middel van korte injecties in je huid ingebracht. De filler plaatst zich op deze manier onder je huid waar het vocht aantrekt. Hierdoor creëer je extra volume. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is vrijwel pijnloos! Bovendien zie je direct resultaat.

Nazorg

Er zijn echter wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je marionetlijnen wil laten behandelen met fillers. Zo is de behandelde plek vaak een paar dagen gevoelig en rood. In sommige gevallen ontstaat er een blauwe plek. Ook wordt aangeraden om een paar dagen geen make-up te dragen. Vermijd daarnaasst de zonnebank en sauna. Maar houd je je aan de adviezen? Dan heb je wel 12 tot 18 maanden profijt van het resultaat!

Neus-lippenplooi

Wist je dat een behandeling van de marionetlijnen vaak wordt gecombineerd met de behandeling van de neus-lippenplooi? Dit zijn de schuine lijntjes die van je neusvleugel naar je mondhoek lopen. Oftewel: waar de marionetlijn ophoudt, begint de neus-lippenplooi. Deze rimpels zijn ook te behandelen met de fillers van TEOSYAL. Dit zorgt voor een optimaal resultaat, waar je zo lang mogelijk van kunt genieten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van TheBodyManager voor meer informatie!

Deel dit artikel: