Huidverjonging zonder naalden: de CACI-behandeling

Huidverjonging zonder naalden: de CACI-behandeling

Als je weer een mooi en strak gelaat wil, maar geen liefhebber bent van naalden, dan is een CACI-behandeling een goed alternatief. Het effect is hetzelfde, maar aan een CACI-behandeling komt geen prikje te pas. Het is veilig, pijnloos en zorgt binnen 6 weken voor zichtbare huidverbetering. In dit blog lees je alles over wat deze methode inhoudt.

Wat is huidveroudering?

We worden allemaal ouder, en onze huid blijft helaas niet achter. Je huid bestaat uit verschillende stoffen, waaronder collageen en elastine. Collageen zorgt voor stevigheid van de huid, en elastine voor de rekbaarheid. Ons lichaam maakt beide stoffen zelf aan, maar na je 25e neemt de productie ervan af. Het resultaat? Lijntjes, rimpels, en een verouderde huid.

Interne en externe factoren

Huidveroudering ontstaat door verschillende factoren. Het heeft te maken met je genen. Zit het bij jou in de familie om snel rimpels of een verzakte huid te krijgen? Dan is de kans groot dat dit bij jou ook gebeurt. Maar uitwendige factoren spelen ook een rol. Denk hierbij aan ultraviolette stralen, roken, luchtverontreiniging en hormonen. Daarnaast heeft je leefstijl ook een groot effect op je huid. Eet je gezond, drink je veel water en doe je aan lichaamsbeweging? Dat vertraagt allemaal het proces van huidveroudering. Botox en fillers zorgen ook voor een strakke huid en een jonger uiterlijk, maar het zorgt ook voor een gek gezicht als het fout gaat.

Wat is een CACI-behandeling?

Als alternatief voor botox en fillers bieden wij een CACI-behandeling aan. Bij deze behandeling werken we met een gepatenteerd microsysteem, waardoor de aanmaak van collageen en elastinevezels toeneemt met meer dan 60%. De spieren van he gelaat en de hals worden getraind en daardoor gaat het huidveroudering tegen. En wist je dat je ook buikspieren kunt aanpakken met de CACI-behandeling? Het is medisch verantwoord, veilig en geschikt voor zowel mannen als vrouwen tussen 25 en 100 jaar. Behalve als facelift is de CACI-behandeling ook bruikbaar bij de behandeling van cellulitis en als ondersteuning bij spierversterking en afvallen.

Waarom een CACI-behandeling?

Met een CACI-behandeling loop je geen risico dat een filler verkeerd wordt geplaatst. Je traint je spieren en voorkomt hiermee veroudering op een natuurlijke manier. Een andere reden om voor een CACI-behandeling te kiezen is angst voor naalden. Met deze methode speelt dat geen rol. Bovendien werkt het preventief. Bestaande rimpels verdwijnen, en nieuwe worden voorkomen.

The BodyManager

Wil je een veilige en pijnloze methode proberen, die huidveroudering op natuurlijke wijze tegengaat? Kom dan langs The BodyManager! Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden. En voor je het weet zie je er jaren jonger uit!

Deel dit artikel: