De CACI-behandeling: een natuurlijke facelift

De CACI-behandeling: een natuurlijke facelift

Op die ene foto begin je toch in te zoomen. Het lijkt net alsof er een rimpeltje begint te vormen. Een inspectie in de spiegel bevestigt je angst: het lijkt alsof de eerste rimpel een feit begint te worden. Het is niets, probeer je jezelf wijs te maken, het valt wel mee. Maar die ene begint je steeds meer op te vallen. Het is slechts een kwestie van tijd tot de tweede verschijnt, en de derde, en vierde... De oplossing? Een CACI-behandeling!

Hoe ontstaan rimpels?

Meestal zijn rimpels en lijntjes de eerste tekenen van huidveroudering. Ze ontstaan door een verminderde collageenaanmaak. Je huid maakt gedurende je leven steeds minder nieuw collageen aan, het stofje dat ervoor zorgt dat je huid soepel en egaal blijft. Wanneer de aanmaak hiervan minder wordt, betekent dit dat op bepaalde plekken rimpels kunnen ontstaan.

De klok een stukje terug

Dat je huid op den duur minder collageen aanmaakt, betekent natuurlijk niet dat je zelf niets tegen huidveroudering kunt doen! The BodyManager biedt de CACI-behandeling aan, gericht op het tegengaan van huidveroudering. Deze behandeling is als het ware een facelift voor de huid, maar dan zonder injecties of andere ingrijpende technieken. Het resultaat is een strakke, stralende huid waarmee je de klok weer een stukje terug kunt zetten.

Wat is de CACI-behandeling?

Bij deze behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het apparaat stuurt microstroompjes de huid in. Hier merk je zelf niets van. Maar de huid en het onderliggende spierweefsel zeker wel: die beginnen uit zichzelf de huid te herstellen. Dit betekent dat je na een aantal behandelingen zult merken dat je huid er heel anders uitziet én het anders aanvoelt dan ervoor. Je huid is soepel, egaal en stralend, alsof de rimpeltjes allemaal gladgestreken zijn!

Het resultaat?

Gemiddeld zijn er 12 gezichtsbehandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken en te behouden. De resultaten verschillen wel per persoon: het kan sneller of langzamer gaan. Hoewel er microstroompjes bij komen kijken is de behandeling overigens volledig veilig: je merkt amper dat de huid gestimuleerd wordt. De CACI-behandeling is bovendien niet alleen geschikt voor je gezicht. Deze kan ook uitgevoerd worden bij de borsten, kaaklijn, bij de buik of dijen. Iedere plek waar je huid een boost nodig heeft, kan in principe met CACI behandeld worden.

Andere manieren om huidveroudering tegen te gaan

Er zijn een aantal manieren om zelf de behandeling te ondersteunen en je huid te beschermen.

  • Zorg dat je altijd zonnecrème draagt. Ja, ook in de winter. Hiermee bescherm je jouw huid tegen uv-straling van de zon die huidveroudering kan versnellen.
  • Reinig je huid zowel ’s ochtends als ’s avonds. Wist je dat je ook ’s nachts veel vuil op je huid krijgt? Daarom is het goed om blijvend je huid te blijven reinigen.
  • Gebruik de juiste producten. Iedere huid is anders. Wanneer je een vette huid hebt, is het beter om een mild product te gebruiken, in plaats van een vette. Andersom geldt hetzelfde: een droge huid verlangt juist naar een vet product.

CACI-behandeling bij The BodyManager

Bij The BodyManager werken experts die uiterst zorgvuldig de CACI-behandeling kunnen uitvoeren. We kijken van tevoren wat je wensen zijn en of deze behandeling geschikt is om die wensen waar te kunnen maken. We informeren je daarbij over het verloop en de duur van de behandeling. Wil jij een natuurlijke facelift zonder botox of fillers, met als resultaat een gladde en strakke huid? Boek dan nu de CACI-behandeling!

Deel dit artikel: