Cryo slimming

Cryo slimming: heerlijk slanker

U bent flink afgevallen, maar raakt die laatste pondjes maar niet kwijt? Zijn uw buik en billen u al jaren een doorn in het oog? Met cryo-slimming kunt u op betaalbare wijze én medisch verantwoord een einde maken aan overtollig vet. Bij TheBodyManager in IJmuiden is cryo-slimming specialist Eric de Weerdt u graag van dienst.

Behandeling-uitgelichtefoto-min

Cryo wat?

Cryo-slimming is het verwijderen van vet door het bevriezen van vetcellen. Het kan gebruikt worden op gebieden boven en onder de buik, op de armen, de benen de rug en de hals. Ook de zogenaamde ‘lovehandles’ kunnen verminderd worden met de inzet van cryo-slimming.

Tijdens een cryo-slimming behandeling worden er op de door u gewenste zones vacuüm pads geplaatst. Deze blijven ongeveer 40 minuten zitten. De pads zorgen ervoor dat de vetcellen in het gebied bevriezen en worden afgebroken. Vetcellen gaan namelijk spontaan dood bij een temperatuur rond het vriespunt. Afgebroken vetcellen worden door het lichaam zelf via een natuurlijke wijze afgebroken.

Cryo slimming bij TheBodyManager

Cryo-slimming wordt bij TheBodyManager in IJmuiden, met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. De behandeling dient na twee maanden herhaald te worden. Gemiddeld zijn drie tot vier behandelingen noodzakelijk.

Deel dit artikel: