CryoSlimming

CryoSlimming: heerlijk slanker

Ben je flink afgevallen, maar raak je die laatste pondjes maar niet kwijt? Zijn je buik en billen jou al jaren een doorn in het oog? Met CryoSlimming kun je op een betaalbare én medisch verantwoorde manier een einde maken aan overtollig vet. Bij TheBodyManager is CryoSlimming specialist Eric de Weerdt je graag van dienst.

Behandeling-uitgelichtefoto-min

'Cryo-wat?'

CryoSlimming is het verwijderen van vet door het bevriezen van vetcellen. Het kan gedaan worden op gebieden boven en onder de buik, op de armen, op de benen, op de rug en op de hals. Ook de zogenaamde ‘lovehandles’ kunnen verminderd worden met de inzet van CryoSlimming.

Tijdens een CryoSlimming behandeling worden er op de door jou gewenste zones vacuümpads geplaatst. Deze blijven ongeveer 3 kwartier zitten. De pads zorgen ervoor dat de vetcellen in het gebied bevriezen en worden afgebroken. Vetcellen gaan namelijk spontaan dood bij een temperatuur rond het vriespunt. De afgebroken vetcellen worden door het lichaam zelf op een natuurlijke wijze afgevoerd.

CryoSlimming bij TheBodyManager

CryoSlimming wordt bij TheBodyManager met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. De behandeling dient na twee maanden herhaald te worden. Gemiddeld zijn er drie of vier behandelingen nodig.

Deel dit artikel: