Botox en fillers

Botox- en fillerbehandelingen

Huidveroudering is een onomkeerbaar proces. De een heeft er sneller last van dan de ander. Maar wanneer jij een duidelijke fronsrimpel, veel kraaienpootjes of diepe lijnen rond de mond hebt, kun je je daar behoorlijk aan storen. Gelukkig kunnen rimpels en fijne lijntjes verholpen worden met een botox- of fillerbehandeling. Bij TheBodyManager behandelen we de verschillende soorten rimpels op een verschillende manier.

Fronsrimpels (tussen de wenkbrauwen): behandeling met botox

Fronsrimpels kunnen ontstaan door het veelvuldig aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Gelukkig bestaat er een eenvoudige behandeling met een botulinuminjectie. Je ziet er na de rimpelbehandeling meer uitgerust en minder nors of boos uit.

Kraaienpootjes: behandeling met botox

Kraaienpootjes zijn rimpels naast de ogen, die met name door lachen en het knijpen van de ogen worden versterkt. Als kraaienpootjes duidelijk aanwezig zijn, kun je ouder lijken dan je je voelt. Een botulinumbehandeling biedt hierbij een geweldig resultaat.

Voorhoofdsrimpels: behandeling met botox

Als je nadenkt of ingespannen naar iemand luistert, kunnen mimiekrimpels ontstaan op het voorhoofd. Wij kunnen deze rimpels verzachten of zelfs helemaal laten verdwijnen. De botulinumbehandeling is een zeer effectieve behandeling met mooie natuurlijke resultaten, dankzij onze goede doseringskwaliteiten.

Neus-lippenplooi: behandeling met filler

De neus-lippenplooi is de plooi die loopt van de neushoek naar de mondhoek. Als de huid veroudert, wordt de neusplooi dieper. Dit geeft al snel een minder energieke uitstraling en een oud uiterlijk, terwijl je je waarschijnlijk nog niet zo voelt. Door de plooien weer wat volume te geven, lossen wij dit eenvoudig op. Deze behandeling is een van de meest voorkomende gezichtsbehandelingen.

Marionetlijnen/afhangende mondhoeken: behandeling met botox of filler

Marionetlijnen, oftewel afhangende mondhoeken, kunnen een strenge en sombere uitdrukking aan het gezicht geven. Marionetlijnen worden voornamelijk veroorzaakt door volumeafname van de onderkaak en lippen. Als gevolg hiervan komen de mondhoeken iets naar beneden en kun je een minder vrolijke uitdrukking krijgen. Ook kan het zijn dat je spieren de mondhoek naar beneden trekt. Met onze Teosyal producten bieden wij de oplossing.

Vulling onder de ogen: behandeling met Teosyal Redensity II filler

Met de komst van het product Teosyal Redensity II zijn wij nu in staat om het delicate gebied onder de ogen op een uiterst fraaie en natuurlijke wijze te vullen. Het net wat meer volume geven onder de ogen geeft je weer een energieke en frisse uitstraling.

Deel dit artikel: