Bodysculpting

Redefining Yourself

The BodyManager heeft een een nieuwe methode om spieren te versterken en vet te verliezen: REDEFINING YOUR REAL SELF; body-sculpting door middel van electromagnetische impulsen tijdens de behandeling.

De spiercontracties vragen veel energie, dus er wordt veel vet verbrand. Hier komen vetzuren vrij. Zoveel dat zelfs de vetcellen dood gaan. Eric de Weerdt, esthetisch arts, van The Bodymanager heeft het over behandelingen met prima resultaat: “Gemiddeld 19% vet verlies lokaal, spiermassa neemt toe met 16%, spierstevigheid met 11%. De buikomvang neemt af. Contracties geven geen schade aan de gewrichten of botten. Het is veilig, geschikt voor iedereen, minimumleeftijd 21 jaar, slechts 4-6 sessies nodig (max. 2 per week). Direct resultaat met optimaal effect na 12 weken en kan ook nog toenemen tot 6 maanden. Het is natuurlijk geschikt voor de buikspieren, billen, slappe armen. En dan komt het: in combinatie met de oefeningen van de Personal Trainer merk je dat oefeningen makkelijker gaan, uithoudingsvermogen beter is en dat de buikspieren steviger zijn.

In dit nieuwe jaar hebben wij een fantastische aanbieding: Boek een personal trainer-aanbieding en vier elektromagnetische behandelingen en krijg de vijfde gratis.

Wij werken samen met Club Vita van Jeroen Duin. De Personal Trainer met 10 jaar ervaring als PT. Mede eigenaar van Club Vita met 250 m² oefenruimte met uitzicht op de duinen. Met daarnaast een opleiding voedingsleer daagt hij u ook op een ander gebied uit. Natuurlijk kunt ook losse trainingen volgen en hoeft u uw voeding niet aan te passen.

Echter nu in combinatie met DE elektromagnetische behandelingen heeft Club Vita een geweldige aanbieding: een vijf weeks PT programma: 1x per week op locatie personal training, 1x per week thuisprogramma, wegen op de Tanita-weegschaal en voedingsadvies gedurende vijf weken: doel een negatieve energiebalans van rond de 300-500 calorieën.

Dus beter gewicht, stevige spieren, minder vet en goede conditie. Wat wil je nog meer!?

Deel dit artikel: