Bodysculpting

Redefining yourself

TheBodyManager heeft een een nieuwe methode om spieren te versterken en vet te verliezen: REDEFINING YOUR REAL SELF: body-sculpting door middel van elektromagnetische impulsen tijdens de behandeling.

De spiercontracties vragen veel energie, dus er wordt veel vet verbrand. Hierbij komen vetzuren vrij; zoveel dat zelfs de vetcellen doodgaan. Eric de Weerdt, esthetisch arts van TheBodyManager, zegt dat behandelingen prima resultaten bieden: “Gemiddeld 19% vetverlies lokaal, de spiermassa neemt toe met 16%, de spierstevigheid met 11%. De buikomvang neemt af. De contracties geven geen schade aan de gewrichten of botten. Het is veilig, geschikt voor iedereen, minimumleeftijd 21 jaar, en er zijn slechts 4 tot 6 sessies nodig, maximaal 2 per week. Er is direct resultaat met optimaal effect na 12 weken, en het kan ook nog toenemen tot 6 maanden. Het is natuurlijk geschikt voor de buikspieren, billen en slappe armen. En dan komt het: in combinatie met de oefeningen van de Personal Trainer merk je dat oefeningen gemakkelijker gaan, da het uithoudingsvermogen beter is en dat de buikspieren steviger zijn."

In dit nieuwe jaar hebben wij een fantastische aanbieding: boek een Personal Trainer en 4 elektromagnetische behandelingen en krijg de 5e gratis.

Wij werken samen met Club Vita van Jeroen Duin, Personal Trainer met jarenlange ervaring. Club Vita beschikt over 250 m² oefenruimte met uitzicht op de duinen. Met daarnaast een opleiding in de voedingsleer daagt Jeroen je ook op een ander gebied uit. Natuurlijk kun je ook losse trainingen volgen en hoef je jouw voeding niet aan te passen.

Echter, nu in combinatie met de elektromagnetische behandelingen heeft Club Vita een geweldige aanbieding: een vijfweeks PT-programma: 1x per week op locatie personal training, 1x per week thuisprogramma, wegen op de Tanita-weegschaal en voedingsadvies gedurende 5 weken! Het doel is een negatieve energiebalans van rond de 300-500 calorieën.

Dus: een beter gewicht, stevige spieren, minder vet en een goede conditie. Wat wil je nog meer?

Deel dit artikel: